jobs & stage

Interesse om te werken in een jeugdpsychiatrische forensische afdeling in hartje Kortrijk? Solliciteer dan bij De Patio! Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde teamplayers (m/v/x). Wie weet word jij wel onze nieuwe collega! 

Waarom solliciteren bij ons? Bekijk gerust onze troeven als werkgever hieronder... dan zal je begrijpen waarom solliciteren bij ons de juiste keuze is!  

Studentenbundel

troeven als werkgever

Wat maakt ons ziekenhuis uniek?


Onze medewerkers aan het woord...


Investors In People

 

Ons ziekenhuis draagt sinds 2006 het fel begeerde ‘Investors in People’ label. Bovendien was ons ziekenhuis het eerste ziekenhuis in België met het label ‘Investors in People’. Vanuit onze overtuiging dat onze medewerkers het verschil maken is het investeren in menselijk kapitaal een blijvende must. Vanuit onze missie “mensen centraal in zorg” stellen we dus in de praktijk ook de medewerker centraal. Geen loze woorden in De Patio.

 

De Patio als aantrekkelijke werkgever!

 

Meer weten omtrent jouw verloning? Je verkiest een evenwichtige balans tussen werk en privé? Kies je voor net dat ietsje meer verlof? Geniet je graag van talrijke  kortingen en vele extra's? 

Zeg je een ja op alle vragen? Lees dan zeker hier verder!  

 

Als je kiest voor De Patio, dan kies je voor kwaliteit! 

 

Ons ziekenhuis werd begin december 2016 bekroond met het Qmentum kwaliteitslabel en is hiermee het eerste psychiatrisch ziekenhuis in de Benelux dat de internationale organisatiebrede Qmentum kwaliteitsnorm heeft behaald. Het Qmentum kwaliteitskader toetst aan de hand van vooraf bepaalde en internationaal erkende normen of kwaliteitsvolle en veilige zorg gegarandeerd kan worden, alsook of de cultuur in de organisatie gericht is op continue verbetering.

Wil je meer weten over onze kwaliteitswerking, lees dan hier verder. 

 

Diversiteit

 

Ons ziekenhuis won op 14 maart de diversiteitsprijs 2013 in de categorie ‘social profit’. De jury loofde het integrale beleidsplan, zorg voor individuele medewerkers en de positieve wijze waarop met verschillen wordt omgaan waardoor deze een troef en rijkdom zijn voor iedereen. Lees verder of bekijk het filmpje

volg stage bij ons

Stage lopen in De Patio? Dat kan zeker! Wij bieden stageplaatsen voor artsen, sociaal werkers, psychologen, bachelors in de toegepaste psychologie, verpleegkundigen, ergotherapeuten, orthopedagogen, ...

 

Hoe jouw stage aanvragen?

 

Stuur een mailtje naar Sven Vercruysse (sven.vercruysse@pzhfamilie.be).

Voor een stage als arts kan je terecht bij Dr. Dietlinde De Man. Contacteer hiertoe het klinisch secretariaat op het nummer 056/24.53.37.

 

Praktisch

 

Je wordt op jouw eerste stagedag verwacht om 9 uur aan de receptie van het ziekenhuis (tenzij anders afgesproken). Je wordt er onthaald door Sven Vercruysse die je de nodige uitleg zal geven. Op jouw eerste stagedag wordt ook samen met jouw mentor op de afdeling jouw uurregeling opgemaakt.

Er wordt 10 euro waarborg gevraagd voor de toegangsbadge.

Uiteraard kan je in onze cafetaria jouw eigen middagmaal nuttigen of een warme maaltijd eten.

Omdat we in het hartje van Kortrijk liggen, is er niet zoveel gratis parking. Kies daarom voor het openbaar vervoer of spring op jouw fiets.

Wens je meer info over de afdeling waar je stage zal lopen? Neem dan een kijkje in de stagebundels.

vraag uw stage aan

vakantiejobs

Tijdens de vakantieperiode zijn wij steeds op zoek naar jobstudenten op de verpleegafdelingen en in de schoonmaak. Wacht niet te lang en doe je aanvraag reeds vroeg in het jaar want de plaatsen zijn relatief beperkt. Interesse? Registreer je dan snel op onze jobsite onder de vacature ‘vakantiejob’.


Wens je meer info? 
 

coronavirus

Afspraken
lees meer

onderzoek: covid 19 en de impact op de geestelijke gezondheidszorg

lees meer

zorgprogramma's

steeds de gepaste zorg

De Patio beschikt over verschillende zorgprogramma's

  • een intensief residentieel aanbod
  • een kortdurend terugval aanbod
  • een kortdurende crisiswerking (For-K in K)
lees meer

Coronavirus

Afspraken
lees meer

Onderzoek: Covid 19 en de impact op de geestelijke gezondheidszorg

lees meer

Zorgprogramma's

steeds de gepaste zorg

De Patio beschikt over verschillende zorgprogramma's

  • een intensief residentieel aanbod
  • een kortdurend terugval aanbod
  • een kortdurende crisiswerking (For-K in K)
lees meer